Klant worden

Als importeur en groothandel is Natrada de specialist voor biologische verzorgingsproducten. Natrada distribueert en ondersteunt verzorgingsproducten die biologisch gecertificeerd zijn volgens EcoCert/Cosmos. De merken die Natrada voor de Nederlandse markt vertegenwoordigt zijn sterke merken en pioniers geweest in de biologische branche. Urtekram bestaat als sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw en Speick bestaat nog langer. Het belangrijkste is dat de merken hun ‘roots’ nooit vergeten zijn, biologisch is voor hen geen ‘rage’ maar onderdeel van hun DNA. Van diverse shampoo tot gekleurde dagcrèmes, Natrada zorgt voor een hoge omloopsnelheid en goede marge voor speciaalzaken en groothandels. Van palletacties van één of enkele soorten, tot een uitgebalanceerd assortiment op de schappen. Voorop staat een nauwe, eerlijke en prettige samenwerking met zelfstandige detaillisten en groothandels.

DIVERS BIOLOGISCH

Natrada zorgt voor een eenvoudig te bestellen, prachtig en divers assortiment, van professionele fabrikanten van biologische persoonlijke verzorging. De verpakkingen hebben een professioneel en eigen uiterlijk dat voldoet aan de meest recente Europese wetgeving, van modern Scandinavisch design tot mooi vormgegeven Duits design. Alle producten zijn ontwikkeld in eigen laboratoria door professionele R&D afdelingen. Uiteraard zijn voor de handel alle logistieke gegevens beschikbaar en hebben alle producten een EAN code. Met een paar bedrijven hebben we de mogelijkheid om eigen labels te ontwikkelen, zodat ze geschikt zijn voor meerdere afzetkanalen in detailhandel, groothandel of instellingen. Jarenlange ervaring op gebied van catagory management, detailhandel en met speciaalzaken in het bijzonder, zorgen voor optimale ondersteuning voor ondernemers.

MAKKELIJK BESTELLEN, BETROUWBARE LEVERINGEN

Met ons centrale warehouse in Zwolle zorgen wij voor snelle en nauwkeurige leveringen. Bestellen kan heel eenvoudig telefonisch, via de e-mail maar ook per handterminal aan de hand van schapstrips en barcodes. Ons gespecialiseerde vervoer levert dagelijks door het hele land (bij voorkeur op dinsdag of donderdag).

PROMOTIONELE ONDERSTEUNING

Natrada levert bij acties gratis posters voor in de winkel en voor op het buitenbord. Ander POS-materiaal bestaat uit, brochures, samples en testproducten om voor de te verkopen producten te plaatsen. Natrada ondersteunt u rechtsreek op de winkelvloer of online door middel van social media. Natrada speelt met speciale producten in op Moederdag, Vaderdag, Pasen en kerst.

BENT U ONDERNEMER, CATAGORY MANAGER IN PERSOONLIJKE VERZORGING OF WILT U KLANT WORDEN BIJ NATRADA?

Neem dan contact op met Natrada. Een van onze medewerk(st)ers neemt dan graag contact met u op. Natrada hanteert 25 doosjes van 6 flessen (assorti) als franco levering. Indien je als ondernemer deze minimale hoeveelheden niet haalt, kun je contact met ons opnemen.

Branche-brede kennis

Speciaalzaak maar nog geen specialist in biologische persoonlijke verzorging? Het ontbeert u nog aan kennis en wilt graag een assortiment dat altijd klopt? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs en nemen graag het assortiment met u door. Met onze branche brede kennis kijken we niet alleen naar ons eigen assortiment, maar kunnen wij u ook adviseren over schapindeling en andere assortimenten. Direct contact opnemen kan via informatie@natrada.nl

Contact

Wilt u weten wat Natrada voor u kan betekenen of heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan direct contact op!